RÓLUNK

Arról, hogy kik is vagyunk mi.

A nevünk Petra és Balázs. Esküvői, páros és portréfotózással foglalkozunk, a hűvösebb napokon pedig táskákat tervezünk. Szeretjük a természet ihlette dolgokat, a napsütést, az eper és a málna illatát, a fák lombjainak sejtelmes suhogását. Reggelente imádunk forró teát szürcsölni, délután pedig a meleg fűben háton fekve csodálni az elvonuló felhőket.

20170311_Portrek_w_014__MG_4042.jpg


Petra a nyitottabb személyiség, aki mindig jókedvet varázsol maga körül. Ínycsiklandó ételeket készít bármiből, és imád bolhapiacokra járni, ahonnan képtelen üres kézzel hazajönni. Szabadidejében táskákat tervez és legújabb hobbija a szövés.


Balázs a szerényebb, művészlelkű, aki mindenben meglátja a különlegeset, a szépet, és aki a kalapja nélkül nem megy sehová. Gyűjti a filmes gépeket és nagy vágya, hogy legyen egy saját laborja a fürdőszobában.


A munkában mindennél jobban motivál az utazás, ha új embereket ismerünk meg és ha megoszthatjuk az ő történeteiket másokkal is. A pillanat megörökítése számunkra a legfontosabb, a környezet, az események és a résztvevők érzéseinek és hangulatának megragadása.


NÉZD MEG A MUNKÁINKAT, ÉS HA ÚGY ÉRZED KÖZEL ÁLL HOZZÁD AMIT CSINÁLUNK, AKKOR MÁR ALIG VÁRJUK, HOGY MEGISMERHESSÜNK!

 
 
 

INSPIRÁCIÓINK

A legtöbb inspirációnkat régi képekből szerezzük. Családi fotókból, régi esküvői- és portréfotókból, valamint fantasztikus fotósok munkáiból, olyanokéból mint Vivan Mayer, Robert Capa, W. Eugene Smith vagy Lewis Hine.

9b09cac808efcda44befe3f5c6de8e38.jpg
IMG_20170415_0002.jpg