20170304_JSNBAGS17_w__MG_2949_NAGY_FOTOS.jpg
 

Nagy Fotós Hátizsák

58 500 HUF

Ez a nagy fotós hátizsák egy olyan nélkülözhetetlen darab, amire minden komoly fotósnak szüksége van. Az elsősorban a saját igényeink alapján készült hátizsák tökéletes választás fotósoknak és videósoknak egyaránt, illetve olyan utazóknak, akik szeretik, ha rend van a hátizsákjukban.

A belső térhez való kényelmes hozzáférés érdekében a táska teljes eleje lecipzározható, míg az elszeparálható felső rész külön cipzárt kapott, hogy a táska tetején elhelyezett eszközökhöz gyorsan és kényelmesen hozzáférhessünk. A felső rész egy kisebb, cipzárral zárható zsebet is kapott, az olyan értékek számára, mint a telefon vagy a pénztárca. Az óriási belső teret különböző méretű tépőzáras, szivacsolt elválasztókkal oszthatjuk fel, hogy az eszközeinket a lehető legnagyobb biztonságban tudhassuk. Az elválasztók mindegyike tetszőlegesen kivehető, ám a hosszabb darabok helye a jobb statikusság érdekében előre meg vannak adva. A táska hátán található laptop tartó oldalcipzárral zárható, míg a dupla szivacsfal védi a gépünket a hátunk és a táskában elhelyezett eszközök irányából is. A táska elején mágneszáras zsebet találunk, amely belül egy külön kis zsebbel van ellátva. A hátizsák alján elhelyezett bőrbújtatók és a táskához járó két fogatópánt segítségével a táska aljához kisebb méretű állvány, polifóm vagy takaró is rögzíthető. A hátizsákhoz egy vízhatlan tokot adunk, amely nagyobb esők esetén védik a cipzárral záródó részeket az esetleges beázástól.

 
 

MÉRETEI
44 x 32 x 15 cm

KÜLSŐ ANYAGA
Strapabíró vászon (85% Pamut, 15% Poliészter)

BÉLÉS ANYAGA
Vízhatlan gyöngyvászon (100% Poliészter)

BŐR
100% valódi bőr

KIEGÉSZÍTŐK
Antikolt fém

ANYAG SZÍNEK
Bézs / Szürke / Kék / Koptatott Fekete

JELLEMZŐK
Nagy teherbírású, vízhatlan, nem hajlamos göbösödésre és nehezen koszolódik.

TISZTÍTÁS
Vegyileg tisztítható, kézzel mosható.

GARANCIA
Táskáinkra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

GYÁRTÁS
A táska rendelésre készül, elkészítése 4 hetet vesz igénybe!

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS
A szállítási költség Magyarország egész területére 2.500 Forint, a szállítási idő 1-3 munkanap. A fizetés utánvéttel történik. Különböző termékek vásárlása esetén a rendelés egyben kerül kiszállításra.