Just Stay Natural

Jegyes és Páros

Kollekciók

20180607_Monika+Szabi_engagement_b_MG_4172_w.jpg
 

Nem kell hozzá esküvő, hogy készítsünk rólatok egy különleges sorozatot. Legyen szó bármilyen helyszínről és alkalomról, egy 2-3 órás közös fotózást és/vagy filmezést mindig szívesen vállalunk.

Jegyes fotózást általában a lánykérés után szoktak tőlünk kérni. Ennek lényege, hogy készüljön rólatok egy közös fotósorozat vagy kisfilm, a kedvenc helyeteken, a kedvenc ruhátokban, hogy örök emléket állítson azoknak a napoknak, amikor az esküvőtöket kezdtétek szervezni.

A páros fotózás ezzel szemben az esküvői páros fotózást jelenti, egy másik napon, de az esküvői ruhátokban. Ha ezt az esküvő napján szeretnétek tartani, az benne van az esküvői kollekcióink árában, ha viszont nem szeretnétek magukra hagyni a vendégeket az esküvőtök napján, vagy olyan helyen képzeltétek el a közös esküvői fotóitokat, ahová aznap nem tudunk elutazni, érdemes másnapra tervezni.


Hogy fényképeket szeretnétek vagy kisfilmet (amit akár az esküvőtökön is le tudtok vetíteni), esetleg mindkettőt, az rajtatok áll!

 

Több mint 100 képet adunk át, jelszóval védett privát online galériában, illetve egy 1-2 perces hightlight filmet licenszelt zenével, jelszóval védett privát Vimeo linken, amit meg tudtok osztani, és ahonnan le tudjátok tölteni.

F É N Y K É P E Z É S

50 000 Ft

F É N Y K É P E Z É S + F I L M K É S Z Í T É S

80 000 Ft

F I L M K É S Z Í T É S

50 000 Ft

A feltűntetett árak nem tartalmazzák a 60 Ft / km utazási költséget, amit Budapest XIV. kerületétől számolunk.
Külföldi munkák esetén az utazási költséget mindig egyedileg határozzuk meg.

 

E X T R Á K
 

P R I V Á T   O N L I N E   G A L É R I A
É S   V I M E O   L I N K

A  fényképeket jelszóval védett online galériában, míg a videót egyedi, szintén jelszóval védett linken küldjük el. Az online galériában lehetőségetek van kedvenceket beállítani és megosztani az ismerőseitekkel, barátaitokkal, míg a privátnak állított képeket csak az láthatja, akinek megengeditek. A galériából könnyedén letölthetitek a képeket egyesével és egyszerre is, és az oldalunkon keresztül bárhol, bármikor könnyedén hozzáférhettek.

P E N D R I V E


Van aki szereti kézben tartani a fotózáson készült összes képet, és ezt mi tiszteletben tartjuk. Ha az online galérián kívül egyedi, fa pendrive-on is szeretnétek megkapni a képeket, semmi akadálya. A fából készült pendrive-ok darabja után pedig a gyártó cég faültetéssel gondoskodik a környezettudatosságról.

5 800 Ft / db

 

 

P A P Í R K É P E K

Papírképet manapság sok helyen lehet csináltatni, vagy akár otthon nyomtatni. Mi szeretnénk olyan lehetőséget kínálni, ami eltér a megszokottól és környezettudatossága mellett időtállóbb is annál. Nálunk kedvenc képeiteket 100% pamutból készült, savmentes papíron, egyedi fa dobozban kapjátok, amit az unokáitok akár száz év múlva is boldogan nézegethetnek.
Papírképeink mérete ~ 10 x 15 cm.

16 db — 14 400 Ft
32 db — 20 800 Ft
48 db — 25 600 Ft
64 db — 28 800 Ft

F O T Ó K Ö N Y V

Ha fotókönyvről van szó, a papírképeknél említett minőségből itt sem kell alább adni. A 100%-ban újrahasznosított Mohawk papír szélturbinákból származó megújuló energiával készül, hogy aztán az általatok kiválasztott fényképekkel formálódjanak teljes egésszé. Könyveinket többféle vászon borítással, különböző oldalszámmal kérhetitek.
Könyveink tájolása álló, mérete 21 x 28 cm.

50 oldal — 58 000 Ft
100 oldal — 72 000 Ft
150 oldal — 85 000 Ft

color-2.jpg