SZOLGÁLTATÁSAINK

Röviden összegyűjtöttük, milyen lehetőségek közül választhattok, ha velünk közösen terveznétek az esküvőtöket.
Részletes árajánlatainkért érdeklődj a
Hello! oldalon.

 

E S K Ü V Ő I  
F É N Y K É P E Z É S

Két fotós egy esküvőn mindig praktikus választás, főleg ha nagyobb esküvőt terveztek, sok vendéggel. Akár egyszerre két helyen is tudunk lenni ha kell, a fontos pillanatoknál pedig más-más szemszögből örökítjük meg az eseményeket. 

E S K Ü V Ő I
F É N Y K É P E Z É S + F I L M K É S Z Í T É S

Az esküvőkre mindig ketten megyünk, így kézenfekvő, hogy egyikünk fotózás helyett filmet készítsen. Ez különösen hasznos, hogyha kisebb esküvőtök van, vagy ha nem szeretnétek, hogy túl nagyra nőjön a fotós-filmes stáb.

 

E S K Ü V Ő I
F I L M K É S Z Í T É S

Ha a fotósotok már megvan, mégis szeretnétek, hogy a mi szemszögünkből is meg legyen örökítve az esküvőtök, két filmes felállásban is számíthattok ránk.

P Á R O S   F O T Ó Z Á S  +  F I L M E Z É S

Nem kell hozzá esküvő, hogy készítsünk rólatok egy különleges sorozatot. Legyen szó bármilyen helyszínről és alkalomról, egy 2-3 órás közös fotózást és/vagy filmezést mindig szívesen vállalunk.

 
Esküvői csomagok kezdőára 320 000 Ft
Szöktetés és miniesküvők kezdőára 160 000 Ft
Páros ajánlatok kezdőára 50 000 Ft
 
 

 

WHAT WE OFFER

Here is a little bit about what kind of works we offer if you imagine your wedding with us.
For more information about our prices and availability contact us on the
Hello! page.
We available in Europe and Worldwide, and calculate our travel and accomodation fees personalized!

 

W E D D I N G
P H O T O G R A P H Y

Two photographers on a wedding is always a great choice, especially when you are planning a big wedding with a lot of guests. We can capture much more lovely moments separately - however we can't go completely separately - and we can do even better photos on the ceremony as well thanks for our two different perspectives.

W E D D I N G
P H O T O G R A P H Y + V I D E O G R A P H Y

We are always going to our weddings together so it was an obvious decision to do both photography and videography. It can be a good option if you have a smaller wedding or you don't want a huge photo-video crew.

 


W E D D I N G
V I D E O G R A P H Y

If you already have your photographer but would love your wedding to be documented in our visual style as well, you can trust us as your videographers too.

E L O P E M E N T
&
C O U P L E   S E S S I O N S

Our goal is to capture the love you share with eachother no matter if it's a tiny elopement in the mountains or an engagement session at your lakeside house. If you are thinking of some photos together we can't wait to hear you! 

 
Wedding packages start at €1100
Elopements start at €600
Couple Sessions start at €200