Just Stay Natural

Esküvői Kollekciók

2019

20180607_Monika+Szabi_engagement_b_MG_4827_w.jpg
 

E S K Ü V Ő I  
F É N Y K É P E Z É S

Két fotós egy esküvőn mindig praktikus választás, főleg ha nagyobb esküvőt terveztek, sok vendéggel. Akár egyszerre két helyen is tudunk lenni ha kell, a fontos pillanatoknál pedig más-más szemszögből örökítjük meg az eseményeket. 

Az esküvőről több mint 300 képet adunk át, jelszóval védett privát online galériában, ahonnan le tudjátok tölteni őket, és amit könnyen meg tudtok osztani a vendégekkel is.

8h — 12h
310 000 Ft — 360 000 Ft *

 

 

E S K Ü V Ő I
F É N Y K É P E Z É S + F I L M K É S Z Í T É S

Az esküvőkre mindig ketten megyünk, így kézenfekvő, hogy egyikünk fotózás helyett filmet készítsen. Ez különösen hasznos, hogyha kisebb esküvőtök van, vagy ha nem szeretnétek, hogy túl nagyra nőjön a fotós-filmes stáb.

Az esküvőről több mint 300 képet adunk át, jelszóval védett privát online galériában, illetve egy 3-6 perces hightlight filmet, jelszóval védett privát Vimeo linken, amit meg tudtok osztani, és ahonnan le tudjátok tölteni.

8h — 12h
420 000 Ft — 480 000 Ft *

 

 

E S K Ü V Ő I
F I L M K É S Z Í T É S

Ha a fotósotok már megvan, mégis szeretnétek, hogy a mi szemszögünkből is meg legyen örökítve az esküvőtök, két filmes felállásban is számíthattok ránk.

Az esküvőtöket egy 3-6 perces highlight filmben foglaljuk össze, és jelszóval védett privát Vimeo linken küldjük át.

8h — 12h
310 000 Ft — 360 000 Ft *

 
 

A 8 és 12 óra a két legtöbbek által választott csomagunk, de természetesen több időt is szívesen veletek töltünk.

Ha úgy érzitek jó lenne, ha tovább maradnánk, 20 000 Ft / óra felárral számoljatok.

 
20180524_Zsofi+Tomi_engagement_b_MG_9844_w.jpg
 

J E G Y E S   É S   P Á R O S
K O L L E K C I Ó K

Nem kell hozzá esküvő, hogy készítsünk rólatok egy különleges sorozatot. Legyen szó bármilyen helyszínről és alkalomról, egy 2-3 órás közös fotózást és/vagy filmezést mindig szívesen vállalunk.

Jegyes fotózást általában a lánykérés után szoktak tőlünk kérni. Ennek lényege, hogy készüljön rólatok egy közös fotósorozat vagy kisfilm, a kedvenc helyeteken, a kedvenc ruhátokban, hogy örök emléket állítson azoknak a napoknak, amikor az esküvőtöket kezdtétek szervezni.

A páros fotózás ezzel szemben az esküvői páros fotózást jelenti, egy másik napon, de az esküvői ruhátokban. Ha ezt az esküvő napján szeretnétek tartani, az benne van az esküvői kollekcióink árában, ha viszont nem szeretnétek magukra hagyni a vendégeket az esküvőtök napján, vagy olyan helyen képzeltétek el a közös esküvői fotóitokat, ahová aznap nem tudunk elutazni, érdemes másnapra tervezni.


Hogy fényképeket szeretnétek vagy kisfilmet (amit akár az esküvőtökön is le tudtok vetíteni), esetleg mindkettőt, az rajtatok áll!


Több mint 50 képet adunk át, jelszóval védett privát online galériában, illetve egy 1-2 perces hightlight filmet, jelszóval védett privát Vimeo linken, amit meg tudtok osztani, és ahonnan le tudjátok tölteni.

 

F É N Y K É P E Z É S

50 000 Ft *

F É N Y K É P E Z É S + F I L M K É S Z Í T É S

80 000 Ft *

F I L M K É S Z Í T É S

50 000 Ft *

 
 

S Z Ö K T E T É S   ÉS   M I N I E S K Ü V Ő

Imádjuk a miniesküvőket (~20-30 fő), ezért ha azt tervezitek, hogy csak a szűk családdal, barátokkal töltitek az esküvőtök napját, esetleg kettesben elszöknétek a világ elől, nektek készült ez a külön ajánlat.

Tekintettel arra, hogy a nagy esküvőket mindenki szombatra tervezi, ez az ajánlat kizárólag hétfő és péntek között érvényes, és minimum 4 órát foglal magába.

 

F É N Y K É P E Z É S

4h — 160 000 Ft *
plusz óra — 40 000 Ft

F É N Y K É P E Z É S  +  F I L M K É S Z Í T É S

4h — 210 000 Ft *
plusz óra — 45 000 Ft

F I L M K É S Z Í T É S

4h — 160 000 Ft *
plusz óra — 40 000 Ft

 
20180607_Monika+Szabi_engagement_b_MG_4172_w.jpg

E X T R Á K
 

P R I V Á T   O N L I N E   G A L É R I A
É S   V I M E O   L I N K

Az esküvőtökön készült fényképeket jelszóval védett online galériában, míg a videót egyedi, szintén jelszóval védett linken küldjük el. Az online galériában lehetőségetek van kedvenceket beállítani és megosztani az ismerőseitekkel, barátaitokkal, míg a privátnak állított képeket csak az láthatja, akinek megengeditek. A galériából könnyedén letölthetitek a képeket egyesével és egyszerre is, és az oldalunkon keresztül bárhol, bármikor könnyedén hozzáférhettek.

P E N D R I V E


Van aki szereti kézben tartani az esküvőjén készült összes képet, és ezt mi tiszteletben tartjuk. Ha az online galérián kívül egyedi, fa pendrive-on is szeretnétek megkapni a képeket, semmi akadálya. A fából készült pendrive-ok darabja után pedig a gyártó cég faültetéssel gondoskodik a környezettudatosságról.

5 800 Ft / db

 

 

P A P Í R K É P E K

Papírképet manapság sok helyen lehet csináltatni, vagy akár otthon nyomtatni. Mi szeretnénk olyan lehetőséget kínálni, ami eltér a megszokottól és környezettudatossága mellett időtállóbb is annál. Nálunk kedvenc képeiteket 100% pamutból készült, savmentes papíron, egyedi fa dobozban kapjátok, amit az unokáitok akár száz év múlva is boldogan nézegethetnek.
Papírképeink mérete ~ 10 x 15 cm.

16 db — 14 400 Ft
32 db — 20 800 Ft
48 db — 25 600 Ft
64 db — 28 800 Ft

F O T Ó K Ö N Y V

Ha fotókönyvről van szó, a papírképeknél említett minőségből itt sem kell alább adni. A 100%-ban újrahasznosított Mohawk papír szélturbinákból származó megújuló energiával készül, hogy aztán az általatok kiválasztott fényképekkel formálódjanak teljes egésszé. Könyveinket többféle vászon borítással, különböző oldalszámmal kérhetitek.
Könyveink tájolása álló, mérete 21 x 28 cm.

50 oldal — 58 000 Ft
100 oldal — 72 000 Ft
150 oldal — 85 000 Ft

F O N T O S    T U D N I V A L Ó K


* A feltüntetett árak nem tartalmazzák a 60 Ft / km utazási költséget, amit Budapest XIV. kerületétől számolunk. Külföldi munkák esetén az utazási költséget mindig egyedileg határozzuk meg.
Bizonyos esetekben szállás biztosítását vagy szállásköltséget számolunk fel. Ezzel és további feltételeinkkel kapcsolatban kérjük olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeinket!

 

Általános Szerződési Feltelek


A változtatás jogát fenntartjuk!

20180524_Zsofi+Tomi_engagement_a_MG_1081_w.jpg