Wild Flower Bar

 

Nemrég meghívást kaptunk a Wild Flower Bar megnyitójára, és hosszú várakozás után tegnap este el is érkezett a nagy nap, amikor – noha egyelőre rövid időre - megnyitott az ország egyik legegyedibb pop-up store-ja. 

Az üzletbe lépve úgy éreztük haza értünk. Az egyszerűség és a nyugodt hangulat, ami az egész teret belengte, teljesen elvarázsolt és egy szempillantás alatt átszellemültünk egy gyönyörű, új világba. 
Szerencsére még az előtt érkeztünk, hogy a tömeg ellepte a helyet és így tudtunk még beszélgetni Mimivel, a Wild Flower Bar egyik megálmodójával. 

Elmondása szerint a hely elsősorban azoknak a mindennapok sodrásából kizökkenni vágyóknak szól, akik hiányolják a természetet és különlegesebb, egyszerűbb virágokat vinnének haza az asztalra. Ezen kívül ínycsiklandó virágokkal ízesített vizek, teák és apró édes és sós falatok is várják az üzletbe lépő kíváncsi arcokat. 

Legnagyobb sajnálatunkra azonban a Wild Flower Bar csak szombat estig látogatható, ezért őszintén ajánljuk mindenkinek, látogasson el Mimiékhez amíg teheti, mert ki tudja, mikor tudja újra megnyitni a kapuit a Wild Flower Bar.

Az esemény részleteit itt találod:
https://www.facebook.com/events/779856222161207/

Esemény / Wild Flower Bar