Varázslat a Lósi völgyben

 

Valóságos varázslat volt, ami aznap a Lósi völgyben történt, ezt elhihetitek. Érkezésünk pillanatában a felhők álmosan kúsztak az égen, a nap pedig szórt fénnyel öntötte el a lenyűgözően egyszerű, dimbes-dombos tájat. A dombokon gubbasztó házikók, mint óvatos csigák ébredeztek a délelőtti melegben. A legnagyobb, nyitott pajta öreg fa pallóit sürgő-forgó léptek kopogtatták. A léptekhez tartozó emberek székeket pakoltak, virágokat dugtak a legkülönfélébb üvegcsékbe, asztalokat dekoráltak, terítettek. 
Egyik ház, a legmagasabban pihenő Csendes, gyönyörű lányt rejtegetett a kiváncsiskodó madarak pillantásai elől, míg egy másik ábrándosan várakozó házióban, az Árnyasban egy izgatott fiú fésülgette a haját és húzta a gyönyörű, sötétbarna bőr cipőjét. Ők ketten Lilla és Tomi, az a gyönyörű fiatal pár, akik azért születtek, hogy egymást szeressék, és azért keltek fel ma reggel külön ágyukban, hogy az életüket hivatalosan is örökre összekössék.

A kora délutáni órákban izgatott vendégsereg gyűlt össze a völgy leggyönyörűbb öreg fájánál felállított aprócska szertartáshelyszínen, hogy boldogságtól csillogó tekintetükkel kísérjék végig, ahogy Tomi édesanyjával, Lilla pedig édesapjával felsétáljon a domboldalon futó ösvényen, majd ahogy Lilla a sorok közötti rövid métereket már valóságos örömtáncot járva tegye meg. Gyönyörű pillanatok voltak, nevetéssel és örömkönnyekkel telve, melyeket a Majorban élő kíváncsi kutyák is farkcsóválva hallgattak. 

A szertartást követően az ünneplés a völgyben folytatódott. Heves gratulálások, fröccsözés és ínycsiklandó vacsora következett, majd két irdatlan erejű zenekar kíséretében kialakuló tombolás vetett véget a környék nyugalmának, hogy tudassa mindenkivel: az élet gyönyörű!

Helyszín / Lósi Major 
Dekor / DIY
Virág / Virágos Pagony
Ruha / Hey Darling 
Haj / Kornél Hairbert