GINGER & Vanilla

 
 

Bálint Sára munkáit régóta csodálattal követjük és nagyon örültünk, amikor egy styled shoot-on közösen vehetünk részt. Az akkor elkészült Titkos Kert című sorozat mindannyiunk számára korszakalkotó élmény volt, bizonyítva, milyen amikor egy csapat igazán egymásra talál. Nem sokkal később Sára felkért minket, hogy készítsük el a 2017-es esküvői ruha kollekciójának anyagát, amihez Anikó (April, the wedding journal) kreatív látásmódját és szervezőképességét is segítségül hívta. Óriási megtiszteltetésnek vettük, hogy ránk gondolt és miután láttuk a ruhákat, elhatároztuk, hogy egy nagyon erős sorozatot készítünk. A különleges anyagok és színek, a romantikus, de mégis letisztult és bolondolos kollekció rögtön elvarázsolt minket!

A közös munka a vártnál is könnyedebbre sikerült, hiszen Sára elképzelései tökéletesen egyeztek a mi és Anikó elképzeléseivel. A virágcsokrokat ez alkalommal is Dóri és Janka (Bloom flower and design Budapest) készítették, mondanunk sem kell, hogy kifogástalanul passzoltak a megálmodott hangulathoz. A Bloomos csokrok híresek a természet iránti csodálatukról, és varázslatosan kócosak és egyszerűek. A modell lányok hősiesen tűrték az egész napos intenzív lookbook és kreatív anyag fotózásának nehézségeit, amiért a mai napig nagyon hálásak vagyunk!


Bízunk abban, hogy eljut ez a sorozat azokhoz a menyasszonyokhoz, akik eddig gondban voltak a ruhájukkal kapcsolatban és reméljük mi is jópár "Bálint Sára menyasszonyt" fotózhatuk 2017-ben!

A teljes lookbookot itt találjátok. 

 

Ruhák: Balint Sara Bridalwear
Koncepció: April, the Wedding Journal
Virág: Bloom flowers and design Budapest
Smink: Noemi Fogl Makeup
Haj: Rimmele Gábor
Modellek: Kata Kozma, Lora (Balint Nemes Personal Model Management)