Egy bohém nyári este

 

Több különleges találkozás kellett ahhoz, hogy ez a sorozat létrejöhessen.

Lillával akkor ismerkedtünk meg, amikor egy közös barátunkon keresztül felkértük, hogy legyen modell a táskakollekciónk fotózásakor. Ő szívesen vállalta a fotózást, és a nap folyamán rengeteget beszélgettünk. Elmesélte, hogy Kanadában élt és nemrég feleségül ment a világ legkedvesebb fiújához, Sam-hez, akivel Kanadában találkozott. Arról is szó esett, hogy az esküvőjük Kanadában volt, de ők szeretnének egy kreatív fotózást itt Magyarországon is. Látva milyen gyönyörűek voltak az esküvőjükön, ott akkor megbeszéltük, hogy tartunk egy közös fotózást, ahol ismét elővehetik a legkedvencebb esküvői ruhájukat és készítünk egy olyan sorozatot, ami méltán kiegészíti az esküvői fotókat.

Később a nyár folyamán alakultak ki a fotózás pontosabb részletei, amikor találkoztunk Karancz Orsival, aki fotóit Antler Projects néven osztja meg a világgal. Orsi nemrég kezdett Magyarországon esküvőket fotózni, miután hazaköltözött külföldről, ahol eddig élt. Első találkozásunk során sokat beszélgettünk fotózásról, az itthoni esküvői életről és munkáról. Megegyeztünk, hogy valamikor összehozunk egy közös fotózást, ahol tudunk egymástól tanulni, ki tudunk próbálni újabb technikákat, és azt is meg tudjuk nézni, mit hoz ki két különböző fotós ugyan abból a szituációból.
Felmerült, hogy nagy álmunk lenne egy ház tetején fotózni, amire Orsi említette, hogy ő tud egy budai házat, aminek fel tudnánk menni a tetejére és lehetne ott tartani egy fotózást. Hamar össze is kombináltuk a két dolgot és így született meg az ötlet: Lilla és Sam fotóit a tetőn csináljuk majd.

Fokozva az esemény romantikáját Petra felkereste a Bloomos lányokat, akik készséggel kötöttek nekünk egy hatalmas virágcsokrot, amiért mind odáig voltunk és ezúton is hálásak vagyunk!


Az első képeket közvetlenül azután készítettük, hogy a nap lebukott a budai hegyek mögött és addig fotóztunk, amíg teljesen be nem sötétedett. A több mint öt emelet magasan elterülő kis tető nem életünk legbiztonságosabb helyszíne, de a méretétől függetlenül egész sok különféle kilátással rendelkezett. De erről meséljenek már a képek.

Ha kíváncsiak vagytok Orsi képeire, látogassatok el az ő oldalára is. Ehhez a linket az oldal alján találjátok!

Utólag úgy tűnik túlságosan is egy hullámhosszon vagyunk Orsival, ugyanis sorra nagyon hasonló képek születtek. Mégis nagyon örülünk, hogy végre együtt dolgozhattunk egy másik fotóssal, és úgy érezzük sokat tanultunk a közös fotózásból.


Lilla + Sam ft. Antler Projects and Just Stay Natural