Noémi+Benjámin

 
 

Noémi és Benjamin nyerte a karácsonyi páros fotózásunkat, így amikor év elején lesett az első nagyobb hó, rögtön őket kérdeztük meg, nem lenne-e kedvük egy téli fotózáshoz. Tetszett nekik az ötlet, lévén, hogy nyáron készült már róluk egy gyönyörű jegyes-sorozat, aminek ez a téli alkalom jó kontrasztot adhatott.

Ez volt az első alkalom, hogy olyan párt fotózhattunk, akit előttünk egy hozzánk hasonló fotográfus is lencsevérge kapott, így izgalmas volt látni, hogy Benjiék tökéletesen érzik a fotózás egyszerűségét, hogy mire gondolunk, és úgy érezzük, az elkészült fényképeken is az őszínte személyiségük mutatkozik meg.

Helyszínnek a Fóti Somlyót választottuk, ami tőlünk nem messze található. Sokszor járunk is arra autóval, és már jó előre kinéztük magunknak a domboldalból emelkedő fenyőfáit, a kecsesen húzódó lankáit - tudtuk, hogy egyszer eljön az ideje, hogy itt fotózzunk.

 
 

Noémi és Benjamin nemrég egybekeltek, így azóta ők már féj és feleség. Az esküvőjüket Benjamin egyik legjobb barátja, Dósa Győző örökítette meg. Győző képeit a Beloved.hu-n találjátok, amit ajánlunk figyelmetekbe!