Just Stay Natural

IMG_3675-w.jpg

RÓLUNK

A nevünk Petra és Balázs, a munkánk pedig a legszebb pillanatok megörökítése. 
Esküvői fotósok és filmkészítők, emellett táska- és kiegészítőtervezők és egymás jegyesei vagyunk.

Ha az esküvőtökre készültök, már alig várjuk, hogy megosszátok velünk az ötleteiteket!

 

Addig is engedjétek meg, hogy meséljünk kicsit magunkról, és arról, mivel foglalkozunk.

A Just Stay Natural mögött ketten vagyunk — egy pár az életben és a munkában egyaránt. Mindketten szabad szellemben nevelkedtünk, és éljük napjainkat. Petra divattervezést tanult, de a fényképezésért mindig rajongott. A felmenői közül sokan a divatszakmában dolgoztak és dolgoznak a mai napig, így kézenfekvő, hogy mellékprojektként táskákat és kiegészítőket is készítsen, a családja segítségével. Balázs kiskora óta rajong a fényképészetért, de volt idő, amikor filmkészítéssel is próbálkozott. Az érettségi után kitanulta a szakmát, és azóta mást sem csinál.
Ma mindketten fényképezünk és filmezünk egyaránt. Petra az aki többnyire a filmekért felelős, míg Balázs a fényképeket készíti. Ez persze nincs kőbe vésve, ahogy a szolgáltatásainkat részletező oldalon is olvashatjátok.

A munkánkban semmi sem motivál jobban annál, mint amikor egy gyönyörű történetet örökíthetünk meg, legyen az bármilyen apró. Kis esküvők és nagy esküvők között aligha van különbség, és ami minket illet, a legapróbbakat legalább annyira imádjuk mint a legnagyobbakat — vagy még jobban!
A megszokottól eltérően dolgozunk, beállított pózok és hangos vezénylések helyett odafigyelünk az igazán fontos pillanatokra, az őszinte mosolyokra, az érintésekre, a legördülő könnycseppekre, a meleg ölelésekre, és a számtalan apró részletre, amiket más talán észre sem venne. A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy akiket fényképezünk jól érezzék magukat, ne feszélyezze őket a jelenlétünk, akkor se ha talán még sosem fotózták őket.


Meggyőződésünk, hogy a kevesebb több, az egyszerűbb jobb és az őszinte mindig szívmelengetőbb.
Ennek tudatában élünk és alkotunk napról-napra, és már alig várjuk, hogy megismerhessünk és megörökíthessük a Ti történetetek is!

 

Borítókép: Jágity Fanni