Just Stay Natural

1530944351317.jpeg

RÓLUNK

A nevünk Petra és Balázs, a munkánk pedig a legszebb pillanatok megörökítése. 
Esküvői fotósok és filmkészítők, emellett táska- és kiegészítőtervezők és egymás jegyesei vagyunk.

Ha az esküvőtökre készültök, már alig várjuk, hogy megosszátok velünk az ötleteiteket!

 

Addig is engedjétek meg, hogy meséljünk kicsit magunkról, és arról, mivel foglalkozunk.

A Just Stay Natural mögött ketten vagyunk — egy pár az életben és a munkában egyaránt. Mindketten szabad szellemben nevelkedtünk, és éljük napjainkat. Petra divattervezést tanult, de a fényképezésért mindig rajongott. A felmenői közül sokan a divatszakmában dolgoztak és dolgoznak a mai napig, így kézenfekvő, hogy mellékprojektként táskákat és kiegészítőket is készítsen, a családja segítségével. Balázs kiskora óta rajong a fényképészetért, de volt idő, amikor filmkészítéssel is próbálkozott. Az érettségi után kitanulta a szakmát, és azóta mást sem csinál.
Ma mindketten fényképezünk és filmezünk egyaránt. Petra az aki többnyire a filmekért felelős, míg Balázs a fényképeket készíti. Ez persze nincs kőbe vésve, ahogy a szolgáltatásainkat részletező oldalon is olvashatjátok. 
A munkánkban semmi sem motivál jobban annál, mint amikor egy gyönyörű történetet örökíthetünk meg, legyen az bármilyen apró. Kis esküvők és nagy esküvők között aligha van különbség, és ami minket illet, a legapróbbakat legalább annyira imádjuk mint a legnagyobbakat — vagy még jobban!
A megszokottól eltérően dolgozunk, beállított pózok és hangos vezénylések helyett odafigyelünk az igazán fontos pillanatokra, az őszinte mosolyokra, az érintésekre, a legördülő könnycseppekre, a meleg ölelésekre, és a számtalan apró részletre, amiket más talán észre sem venne. A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy akiket fényképezünk jól érezzék magukat, ne feszélyezze őket a jelenlétünk, akkor se ha talán még sosem fotózták őket.


Meggyőződésünk, hogy a kevesebb több, az egyszerűbb jobb és az őszinte mindig szívmelengetőbb.
Ennek tudatában élünk és alkotunk napról-napra, és már alig várjuk, hogy megismerhessünk és megörökíthessük a Ti történetetek is!

 
 

 

ABOUT US

We are Petra and Balazs and our job is to capture the most beautiful moments.
We’re wedding photographers and filmmakers, also designers of handmade bags and accessories, and an engaged couple.

If you’re planning your wedding somewhere in the world we can’t wait to hear the details!

 

Please let us tell a little about ourselves and what we are doing.
 

Behind the name Just Stay Natural we’re a team of two - partners in work and in life. Both of us are grew up in creativity and open minded sorrundings, and live our life in today. Petra studied fashion design but she always loved taking photos. Her family working in the fashion industry for decades so it was obvious for us to create a small sideproject with bags and accessories. Balazs was fell in love with photography when he was a child, and there was time when he tried himself in filmmaking as well. After his graduation he studied photography and since that he didn’t do anything else.
Today we are both doing photography and filmmaking. Mostly Petra creates videos while Balazs do the photography, but changes work-by-work as you can read at What We Offer.
In our work we are motivated by stories and the love people share around us. We believe that love is the most important thing in life no matter if you have an elopement in the mountains or a huge wedding in the city. 
We are working differently than lots of others — instead of poses and loud yelling we’re going silently, looking for the most important moments, the honest smiles, the rolling tears, the warm hugs and the countless small details others may didn’t notice. It’s important for us that the couple we photograph have a good time with us and to feel themselves comfortable in fron of our cameras even if they have never been photographed.

We deeply believe that less is more, simplier is better and honesty is the most heartwelming.
We live and create in the consciousness of this day-by-day, and we can’t wait to get to know you and to capture your story!